A Xerox bejelentette, hogy a cég belős brandjét, az ediigi Global Imaging Systems (GIS) elnevezést  Xerox Business Solutions (XBS) - ra változtatták.

A Xerox bejelntette, hogy ez a döntés a kis- és középvállalkozások (SMB) piacának jobb kiszolgálásának részét képezi az ügyfélközpontúbb, egyszerűbb és integráltabb megközelítésben az egész vállalatnál. Ez a megközelítés magában foglalja a vállalati szintű képességek jobb kihasználását a technikai szolgáltatások, az e-kereskedelem, a marketing és az informatika területén, hogy nagyobb értéket nyújtson az ügyfeleknek.

Az XBS üzleti technológiai megoldásokat kínál. Cégei dokumentumkezelő rendszereket, köztük nyomtatókat, többfunkciós eszközöket és másolókat, hálózati integrációs szolgáltatásokat és szoftver megoldásokat értékesítenek és szolgáltatnak.

„Az XBS a növekedési stratégiánk fontos része, hiszen továbbra is behatolunk a jövedelmező és növekvő SMB piacra” - mondta Mike Feldman, a Xerox Americas Operations elnöke. „Az XBS erősségeinek jobb kihasználása és a legjobb gyakorlatok megosztása olyan területeken, mint a szoftver- és informatikai szolgáltatások lehetőségei

kkvdirect banner1