Az Epson America bejelentette, hogy az Epson Connect ™ technológiával engedélyezett Epson EcoTank®, WorkForce® és Expression® nyomtatók már kompatibilisek az Amazon Alexa-val a hangalapú nyomtatáshoz.

A meglévő Epson Connect szolgáltatáson alapuló Epson nyomtatótámogatás lehetővé teszi az Amazon számlakartók számára, hogy kényelmesen kiadhassanak hangutasításokat, például az "Alexa, kérje az Epson nyomtatót" különböző dokumentumok nyomtatásához, beleértve a bevásárlási és teendők listáját, kézműves elemeket és naptárak az Amazon felhőalapú hangszolgáltatása segítségével.

"Az IoT folyamatosan bővülő világában az Epson hanggal aktivált nyomtatása egy másik módja a termelékenység és a kapcsolódás növelésében, biztosítva a legmodernebb technológiákat, hogy könnyedén működjenek együtt ügyfeleink elfoglalt életében" - mondta Jack Rieger, a szoftverek vezető termékmenedzsere felhasználói élmény, Epson America. "Az Epson nyomtatási készségével könnyedén nyomtathatunk, mint egy beszélgetést. A hangalapú nyomtatás a következő okos kényelem a mai okos otthonban."

kkvdirect banner1