A Henkel megnyitotta Innovációs és Interakciós Központját (IIC) a 3D nyomtatáshoz Tallaghtben Dublinban, Írország közelében. Az IIC, amely az első a globális ipari vevőközpontok új generációjában, a Henkel európai regionális hubjává válik a technológiai bemutatók, demonstrációk, tréningek, tesztelés, valamint a 3D nyomtatási megoldások ügyfélszolgálatáért.

"Az első innovációs és interakciós központunk megnyitása Írországban tovább erősíti majd a 3D nyomtatási megoldásokat széles körben adhassuk át ügyfeleink számára a gyártási folyamataik megvalósításához szükséges szakértelemmel és képességekkel" - magyarázta Michael Todd, a Henkel Adhesive Technologies innovációs vezetője a rendezvény ideje alatt .

"A tudósainkkal és a mérnökeinkkel, valamint a termeléssel való szoros kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy felgyorsítsuk ügyfeleink számára az új megoldások kifejlesztését, és elősegítjük a testreszabott 3D nyomtatási alkalmazások azonosítását és megvalósítását az iparágakban." tette hozzá Philipp Loosen, a Henkel Adhesive Technologies 3D nyomtatási vezetője.

A cég a közeli jövőben várhatóan további 3D nyomtatási hubokat telepít az Európai Únió különböző országaiban.

kkvdirect banner1