Két brit irodai eszközökkel foglalkozó cég nyerte meg a királyi pecsét használatának jogát fenntartható fejlesztési erőfeszítéseikért.

Az EOS értékesítője, a Brother UK és a Commercial, az üzleti szolgáltatások szakértője kapta meg a Queen's Award for Enterprise-t, amelyet széles körben elismernek mint az Egyesült Királyság legmagasabb üzleti kiválósági díjának, és ezzel csatlakoztak mindössze hat olyan vállalathoz, amelyek idén elismerték fenntarthatósági kezdeményezéseiket.

A Brother számára ez a második alkalom, hogy megnyerte a fenntartható fejlődés kategóriáját - először 2011-ben. A megtisztelő elismerés egybeesik a cég 50. évfordulójával.

Amellett, hogy pozitívan járul hozzá a helyi közösséghez, a Brother Egyesült Királyság fenntarthatósági sikere mindeddig magában foglalja a folyamatos üzemanyag-fogyasztáscsökkentést, a megújuló energiaforrások használatát a helyszínen és a zérő-hulladék nyolc év alatt történő elérését.
A Brother UK CEO-ja Phil Jones elmondta: "Alapvető célunk az, hogy az embereket és a vállalkozásokat sikeresebbé és gyorsabbá tegyük, ami öt évtized alatt fenntarthatóvá és alkalmazkodóvá tette a saját vállalkozásunkat. Annyira büszke vagyok, hogy ebben a legjelentősebb időpontban vezetem ezt a céget, és arra, hogy ezt a legrangosabb díjat éppen akkor kapjuk meg, amikor a vállalat Arany évfordulóját ünnepeljük. "

Ezzel egyidejűleg a Commercial felhívta magára a bírók figyelmét az Egyesült Királyságban elhelyezett energiafogyasztás és -kibocsátások csökkentésével, valamint hidrogén-üzemű és elektromos jármű flottájával, illetve a visszirányú logisztikai újrahasznosítással és a fotovoltaikus panelek használatával az irodák számára.

Simone Hindmarch társalapító megjegyezte: "Kezdetben a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését tűztük ki célul, de a tevékenység lendületet vett, és ma robusztus és hatékony stratégiával rendelkezünk, amely a legtágabb értelemben vett fenntarthatóságot célozza meg. A győzelem a végső siker, de munkánk nem áll meg itt. Még több ötlet van a folyamatban, hogy tovább javítsuk a fenntarthatóságot a Commercial-nál és azon túl. "

A résztvevő vállalatok vállalatok csapatait meghívták a nyáron megrendezésre kerülő speciális fogadásra a Buckingham-palotába, melyet Her Majesty The Queen rendez. A díjakat a The Queen's Lord-hadnagyok mutatják be, és öt évig érvényesek.

kkvdirect banner1