acculine banner vert 840x150

A Memjet és a Canon hosszú távú, globális megállapodást kötött bizonyos szabadalmak egymásnak történő átengedéséről a kulcsszegmensek és alkalmazások körében. A megállapodás feltételei bizalmasak maradnak.

"Nagyon örülünk és elégedettek vagyunk a Canon-lal kötött megállapodásunkban, amely igazolja a technológiánk értékét" - mondta Len Lauer, a Memjet vezérigazgatója. "Ez a megállapodás bemutatja a szabadalmak szellemi tulajdon portfóliójának szélességét és erősségét.A technológiai innovációnkban, amely egyedülálló sebességet, egyszerűséget és megfizethetőséget biztosít, továbbra is a vezető pozíciónkra koncentrálunk az egyszeri digitális tintasugaras piacon."

A Memjetről

A Memjet globális vezető szerepet tölt be a digitális tintasugaras technológiák fejlesztésében, amely a sebesség, az egyszerűség és a megfizethetőség páratlan kombinációját hozza magával, átalakítva a színes nyomtatás lehetőségét.

A Memjet eredeti technológiai platformja, a VersaPass egy vizes festék alapú, egynyelvű digitális nyomtatási rendszer, amely lehetővé teszi a különféle piacokon történő igény szerinti nyomtatást, beleértve az asztali címkézést, a levelezést és címzést, a széles formátumot és a kereskedelmi sajtót is.

A DuraLink digitális nyomtatási platform kiterjeszti a Memjet iparág vezető sebességét, egyszerűségét és megfizethetőségét a kereskedelmi, csomagolási és ipari nyomtatási piacok szélesebb körére. A DuraLink új, hosszú élettartamú nyomtatófejjel 5x fúvóka-redundanciával, rendkívül tartós pigmentfestékkel, 2,5 méteres (100 hüvelykes) maximális nyomtatási szélességgel és lenyűgözően sokoldalú modularitással biztosítja a végső rugalmasságot a piacvezető megoldások kiépítésében.

kkvdirect banner1