acculine banner vert 840x150

Az Epson bemutatta új, A4-es üzleti tintasugaras nyomtatóját, a WorkForce WF-3620DWF készüléket, amely ideális megoldást jelent a kisvállalkozások számára nyomtatási költségeik csökkentéséhez és irodai hatékonyságuk növeléséhez. Az új nyomtató nagy kapacitású, XXL méretű fekete tintapatronnal rendelkezik, amely megközelítőleg 2200 oldal kinyomtatására elegendő.

Az új WorkForce WF-3620DWF A4-es üzleti nyomtató az Epson legfejlettebb, 2013 szeptemberében bejelentett PrecisionCore nyomtatófej-technológiájával rendelkezik, amely az Epson minőség iránti elkötelezettségére épít, és az irodai, reklámcélú és ipari nyomtatásban elvárt nagy nyomtatási sebességet biztosít.

Az Epson új készüléke nyomdai minőségű nyomtatást kínál; egy oldal esetén akár 19 oldal/perc, míg duplex nyomtatás esetén 8,7 oldal/perc nyomtatási sebességre[1] képes. A nagy kapacitású, XXL méretű, egyenként cserélhető, fekete tintapatronok jelentős megtakarítást kínálnak, ami a versenytársak lézernyomtatóihoz képest akár 50 százalékkal alacsonyabb lapköltséget is jelenthet.

Az Epson DURABrite Ultra Ink ideális lézer minőségű üzleti dokumentumok előállításához, amelyek a pigmentalapú tintának köszönhetően ellenállnak a víznek, az elkenődésnek és a szövegkiemelőnek. Kétoldalas nyomtatás esetén is kiválóan alkalmazható, hiszen a tinta gyorsan szárad, azonnal lehet nyomtatni a papír másik oldalára is.

„Ez a nyomtató nemcsak a megfelelő eszközt jelenti a vállalatok számára a fontos irodai feladatok ellátására, de kompatibilis az Epson Connect szolgáltatással is" – mondta Andy Bray, az Epson Europe termékmenedzsere. „A mobil nyomtatási szolgáltatásunk valóban jól illeszkedik az elfoglalt szakemberek életébe, ugyanis a felhasználók vezeték nélkül nyomtathatnak táblagépekről, okostelefonokról és laptopokról szinte bárhonnan – legyenek akár ugyanabban az irodában, vagy a világ másik felén."

kkvdirect banner1