Mindkettő tradicionális vállalat, mindkettő problémákkal küzd: Most a Xerox egy több milliárd dolláros átvételt kezdeményezhet, mivel a fénymásolók gyártója vételi ajánlatot tesz a HP számára. De hogyan akarja kezelni az üzletet?

[ --- ]

Az International Paper REY® márkaneve jelentős átalakításon ment keresztül, a márka azon törekvése részeként, hogy pozitív interakciót ösztönözzön az emberek, közösségeik és a bolygó között.

Egy felfrissített, mégis felismerhető logóval a [ --- ]

A Nikkei Asia Review szerint a Konica Minolta több többfunkciós nyomtató gyártást  Malajziába vitte ázt, hogy csökkentsék Kínától való függőségét.

A lépés az Egyesült Államok és Kína közötti kereskedelmi háború egyik reakciója a [ --- ]

A Stora Enso 120 millió eurós nyereségvédelmi programot hajt végre, amelynek célja a változó és állandó költségek csökkentése, mivel a piaci bizonytalanság növekszik. A program magában foglalja az összes divíziót és vállalati funkciót. A [ --- ]

A Xerox bejelentette, hogy a cég belős brandjét, az ediigi Global Imaging Systems (GIS) elnevezést  Xerox Business Solutions (XBS) - ra változtatták.

A Xerox bejelntette, hogy ez a döntés a kis- és középvállalkozások (SMB) [ --- ]

Az Epson America bejelentette, hogy az Epson Connect ™ technológiával engedélyezett Epson EcoTank®, WorkForce® és Expression® nyomtatók már kompatibilisek az Amazon Alexa-val a hangalapú nyomtatáshoz.

A meglévő Epson Connect [ --- ]

A Henkel megnyitotta Innovációs és Interakciós Központját (IIC) a 3D nyomtatáshoz Tallaghtben Dublinban, Írország közelében. Az IIC, amely az első a globális ipari vevőközpontok új generációjában, a Henkel európai regionális hubjává válik [ --- ]

kkvdirect banner1