Egy 40 éves biztosítási eladó abbahagyta munkáját, hogy árukat értékesítsen az Amazon-on - mindössze 4 hónap alatt több mint 30.000 eurót keresett

A korábban megvásárolt termékek viszonteladása egyre népszerűbb - különösen a globális járvány idején. Egy 40 éves férfi több mint 34 000 eurót keresett mellékjövedelemként. Stratégiáit egy viszonteladók kizárólagos csoportjától (más néven reseller) tanulta meg.
Azóta 18 év után abbahagyta munkáját, hogy teljes munkaidőben viszonteladóként dolgozzon. "Ha termékeket akar eladni az Amazon-on, akkor teljesen át kell adnia magát az ügynek" - tanácsolja a volt biztosítási eladó.
A koronajárvány idején a termékek viszonteladása trenddé vált, különösen az Egyesült Államokban. A továbbértékesítés azt jelenti, hogy árukat vásárolnak annak érdekében, hogy azokat közvetlenül és haszon nélkül használhassák fel.
Az "Arbitrage Ops" egy 500 viszonteladóból álló exkluzív csoport, amelynek egyes tagjai május óta több mint 350 000 euró árbevételt értek el. A csoport a Discord online portálon keresztül szerveződik . Az „Arbitrage Ops” tagság havonta körülbelül 40 euróba kerül, beleértve az oktatóanyagot és az Amazon-on történő viszonteladásra vonatkozó ajánlásokat.

Egy 40 éves, magát megnevezni nem kívűnó viszonteladó júliusban csatlakozott a csoporthoz, kijelentette: „Mindig a saját vállalkozásomat akartam vezetni”. Amint az Amazon-fiókjának képernyőképe mutatja, július óta több mint 34 000 eurót keresett. - Eddig jól teljesítettem. Még korai, de határozottan látom az első sikereket. "

Ami az "Arbitrage Ops" számos új tagját illeti, a viszonteladás kezdetben új világot jelentett a képzett biztosítási eladó számára.
"Ez kinyitotta a szemem" - magyarázza. „Fogalmam sem volt, mivel foglalkozom. Csak olyan embereket láttam, akik sok pénzt keresnek ”.
18 évig volt biztosítási ügynök, és miután négy hónapot töltött a viszonteladási üzletben, úgy döntött, hogy otthagyja régi munkáját, és teljes munkaidőben árukat ad el az Amazon-on.

„Megkérdeztem magamtól: biztonságos munkahelyen maradok, jó fizetéssel, nagyszerű társaságban? Vagy merek-e új kalandra indulni, olyasmi, ami igazán inspirál? ”- mondja az amerikai viszonteladó.
Most kora reggeltől késő estig Amazon-üzletén dolgozik. Elsősorban fitnesz kiegészítőket, játékokat és sporteszközöket árul - és hálás a viszonteladói csoport tanácsaiért és tippjeiért, amelyek már az elején felkészítették az indulásra.

A volt biztosítási eladóhoz hasonlóan sokan mások is abbahagyták régi foglalkozásukat, hogy teljes egészében a viszonteladásra összpontosítsanak. „Ha termékeket szeretne eladni az Amazon-on, akkor minden más dolgot le kell tennie. Úgy kell irányítania az üzletet, mint egy igazi cég ”- tanácsolja az Amazon viszonteladója.

kkvdirect banner1