A 2021. január 12–14-ig Düsseldorfba tervezett PSI, PromoTex Expo és viscom szakkiállításokat a Covid 19 járvánnyal kapcsolatos jelenlegi és nem egyértelmű további fejlemények miatt 2021. május 18–20-ig halasztják.

„A szövetségi kormány és az államok által november eleje óta hatályban lévő intézkedések megmutatják, hogy a Covid-19 körül milyen dinamikusak a fejlemények. Az egész világon járó járvány megnehezíti a középtávú tervezés biztonságát a gazdasági élet minden területén - a PSI, a PromoTex Expo és a viscom sikeres megvalósítása tekintetében is. Ezért a kiállítókkal és partnereinkkel szoros együttműködésben elhatároztuk, hogy elhalasztjuk a vásárokat. ”- mondja Michael Freter, a Reed Exhibitions Germany szervezőjének ügyvezető igazgatója.

„A promóciós termékekkel, a textiliparral és a befejező iparral együtt régóta reméltük, hogy januárban új, várva várt üzleti évet nyitunk. Nagy találkozásnak kellett lennie egy kihívásokkal teli idő után. Sajnos ez a remény nem vált be. ”- sajnálja Michael Freter. „Szervezőként kiemelt prioritásunk a kiállítók és a látogatók lehető legnagyobb biztonsága és egészsége, valamint az üzleti siker, amelyre számítanak, amikor részt vesznek a vásáron. Biztosak vagyunk abban, hogy a PSI, a PromoTex Expo és a viscom jövő májusi elhalasztásával képesek leszünk az iparágaknak a legjobb feltételeket felajánlani egy sikeres rendezvényhez, hogy a sürgősen szükséges lendületet adhassuk az újrakezdéshez, amint a válság alábbhagy. ”- mondta. Freter folytatja.

A személyes találkozók mellett a tervezett online formátumokat is elhalasztják az új időpontra, 2021 májusára.

kkvdirect banner1