Újra kezdődik: a Paperworldben 2022. január 29 -től február 1 -ig a látogatók élőben tapasztalhatják meg a modern irodai termékeket, illetve a papír- és írószer -termékek nemzetközi kínálatát. Az írodaszer- szektor ismét találkozik Frankfurt am Mainban személyes üzleti megbeszélések és valódi személyes élmények megélésére.

A frankfurti kiállítási központ négy nap alatt ismét trendi és üzleti platformmá alakul, amely garantálja a 2022 -es szezon sikeres kezdetét a kereskedelem és az ipar számára.

"Örömünkre szolgál, hogy egy év szünet után ismét megtarthtajuk a Paperworld -t a Frankfurt am Main -i helyszínen. Az egész papír-, irodaszer- és írószer -ágazat ugyanúgy várja, mint mi, a személyes üzleti kapcsolatokat információcserére az új termékekről és a közvetlen terméktapasztalatokról. Az elmúlt néhány hónapban többször hallottuk minden oldalról azt a vágyat, hogy egy igazi Paperworld legyen, mert ez egyszerűen az ágazat találkozási helye" – mondja Philipp Ferger, alelnök Fogyasztási cikkek vására, Messe Frankfurt Exhibition GmbH.

2022 -ben a Paperworld hű marad sikeres koncepciójához, és egyedülálló termékválasztékot mutat be mind a "the visionery office", mind az ""the stationery trends" szegmensben - ez az egyetlen papír-, irodaszer- és írószer -vásár, amely mindkettőt lefedi. Ezzel párhuzamosan ismét lesz támogató program, értékes impulzusokkal, javaslatokkal a szakma számára.

A "the visionery office” a kereskedelmi irodaszerekhez tartozó termékeket mutatja be
Az irodai berendezésektől és berendezési tárgyaktól a szervezeti és prezentációs segédeszközökön, irodai papírokon, író- és rajzeszközökön, számítógép- és nyomtatótartozékokon, valamint újrahasznosított nyomtatóanyagokon keresztül a 3.0 és 4.0 csarnokokban bemutatott termékszegmensek a holnapi munkahelyet látnivalóvá teszik.

Az irodai szegmensben a Durable, az Edding, az Erich Krause, a General Machines Technology, a HSM, a Jakob Maul, a Legamaster, a Navigator, a Novus Dahle, a Ninestar/Static Control Components, a Printservice (Pedro Schöller), a Schneider Schreibgeräte és a Sigel kiállítók mutatják be termékeiket. termékskálák.

A Paperworld 2022-en a legjobb német és nemzetközi vásárlók a forgalmazás minden szintjén, mint például a nagykereskedők, üzletek és kiskereskedők, írószer-kiskereskedők, kereskedelmi szervezetek, valamint a postai rendelés és online kereskedők, ismét élőben tapasztalhatják meg a modern iroda termékeit és újításait. webhely.

A „Future of Work” életre kelti az iroda jövőjét
A 3.0 csarnokban minden az iroda jövője körül forog a kiegészítő programban. A "Office of the Future" innovációs terület 2022 -ben új nevet kap: "Future of Work". A holnapi irodai munkával, de általában az együttműködéssel kapcsolatos szempontok széles skáláját emeli ki. A digitális termékek és megoldások, valamint az analóg és digitális irodai világok kölcsönhatása meghatározó szerepet játszik a "Future of Work" -ben.

Az előadások új kommunikációs eszközöket, irodaterület-koncepciókat és személyi megoldásokat mutatnak be az intelligens és digitális együttműködéshez. A kiállítók ezen a területen is bemutatják új termékeiket, és lesz hálózatépítési terület.

A 4.0-s teremben a Remanexpo területe ismét ad otthont a Remcon szemináriumoknak, ahol szakértői előadásokat tartanak az iparág aktuális témáiról.

„The stationery trends” design-orientált termékekkel a magán írószer-szektor számára
Az irodaszer terület az ajándékozás, a csomagolás és az ünneplés termékcsoportjait (írószerrel, üdvözlőlapokkal, kis bőrárukkal, kiegészítőkkel, szalvétákkal, asztaldíszekkel és dizájnokkal), valamint iskolaszereket és minőségi írószereket tartalmaz. Itt olyan kiállítók mutatják be design-orientált trendtermékeiket és újdonságaikat, mint a bsb-obpacher, a Duni, a Kaweco, a Rössler, a Sadoch/Brizzolari és a Troika.

Az írószerek és a kiváló minőségű írószer -kereskedelem - legyen az irodaszer-szaküzlet, könyvesbolt, ajándékbolt, játékkereskedő vagy áruház és hipermarket - mindent megtalál a Paperworld kínálatában. Az élelmiszer -kereskedelem, a drogériák, a hipermarketek, a dekorációs és a lakberendezési üzletek vásárlói szintén érdekes kiegészítő választékot találnak itt. A minőségi tollak és ceruzák, iskolaszerek, üdvözlőlapok, írószerek, ajándékcikkek, csomagolóanyagok és apró bőráruk termékszegmenseiben fedezik fel a legújabb életmódtrendeket.

A trendek és életmód-események friss ötletekkel szolgálnak
A legújabb innovációk első kikötője és a vásár különleges színfoltja a Paperworld Trends, amely 2022-ben a 3.1-es csarnokban található. Ezen a területen a következő szezon három trendvilágát mutatják be, ötvözve a modern munkavégzést. felkapott életmód trendekkel. A Messe Frankfurt megbízásából a bora.herke.palmisano stílusügynökség tervezői a divat, az építészet és a művészet irányzatait veszik át és adaptálják az irodaszerek világához.

Szintén a 3.1 csarnokban található a BMWi terület, ahol a fiatal induló vállalkozások friss ötleteket és nem mindennapi termékeket mutatnak be "Innovation made in Germany" mottóval. A látogatók számára a terület inspiráló információforrás az írószer-ágazat új, jövőbe mutató termékötleteinek megismeréséhez. Az innovációs platform értékes indulási segédeszközként szolgál a fiatal vállalatok számára, mivel a Szövetségi Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium támogatja.

Az üdvözlőkártya -gyártók és -kiadók szövetsége (AVG) 2022 -ben ismét saját területtel rendelkezik tagvállalatai számára a 3.1 -es csarnokban - ott lesz az Arany Üdvözlőkártya pályázat és a Schreiben eV kezdeményezés kiállítása is.

Biztonságos vásárlátogatás a védelemnek és a higiéniai koncepciónak köszönhetően
Annak érdekében, hogy a Paperworld személyes találkozása minden résztvevő számára a lehető legbiztonságosabb legyen, a Messe Frankfurt különféle vezérléseket alkalmaz. Ezek messze túlmutatnak a közszférában tett intézkedéseken, és a frankfurti kiállítótermek kiváló és biztonságos találkozóhelyekké válnak, még a világjárvány idején is. Az intézkedések közé tartozik a 100 százalékos frisslevegő-ellátás, a csarnokok és bejáratok nagyvonalú kialakítása a biztonsági távolságok betartása érdekében, intenzív tisztítási intézkedések, a higiéniához igazított étkezési koncepció, valamint a száj- és orrvédelem bevált viselése.

kkvdirect banner1