A Messe Frankfurt optimistán tekint a jövőre. A Messe Frankfurt vállalati sajtótájékoztatóján Wolfgang Marzin elnök-vezérigazgató hangsúlyozta: "2023-ra ugyanolyan eladási szintet szeretnénk elérni, mint a 2019-es pénzügyi évben."

Peter Feldmann polgármester, a Messe Frankfurt Felügyelő Bizottságának elnöke szintén hangsúlyozta: „A csoport ereje - amely szilárd és stratégiailag intelligens üzleti és befektetési gyakorlatában rejlik - ma minden eddiginél jobban bebizonyítja értékét. Különösen üdvözlöm az anticiklikus beruházásokat, legyen szó a kiállítási terekről - ahogy ez jelenleg az 5. csarnok esetében -, vagy az egész világon zajló eseményportfólió megerősítéséről. "

Az év második felében a Messe Frankfurt egy jól strukturált, egyértelműen megtervezett megközelítéssel kívánja folytatni a vásár tevékenységét. Kiterjedt védelmi és higiéniai koncepcióval az októberi Frankfurti Könyvvásár a Messe Frankfurt frankfurti bázisán kezdi meg a dolgokat, majd a Formnext és a Hypermotion következik. A Nordstilt szeptember elején Hamburgban rendezik, míg Nürnberg novemberben az SPS házigazdája lesz. A Messe Frankfurt nemzetközi üzleti tevékenységét illetően is magabiztos. A csoportos rendezvények július közepétől kezdődnek Kínában. Az elhalasztott események közül sokra helyettesítési dátumot rendeltek az idei évre.

kkvdirect banner1