Az Office Depot Europe befejezte az Office Depot Nordics eladását Frank Egholm vezérigazgatónak egy családi iroda által támogatott Management Buy-Out tranzakcióval.

Az üzleti vállalkozás, amely más északi piacokat is kiszolgál, valamint a svédországi alaptevékenységét, erős piaci helyzetének és szilárd finanszírozásának köszönhetően tovább élvezheti a további növekedést.

Az Office Depot Europe azt állítja, hogy a svédországi és a szélesebb északi régióban történő üzleti tevékenység elidegenítéséről szóló döntés az üzleti vállalkozás sikeres átalakulása után következik be, miután az AURELIUS 2017. januárjában megvásárolta azt. Azóta az Office Depot Nordics üzlete kibővítette termék- és szolgáltatási kínálatát, kiskereskedelmi csatornáját integrálta a többcsatornás megközelítésbe, és az üzlet tovább erősítette pozícióját Skandinávia 3 vezető szereplője között.

Frank Egholm és a menedzsment csapat izgatottan veszi át az Office Depot Nordic növekedésének következő fejezetét, és nagyszerű jövőbeli terveivel rendelkezik, amelyek magukban foglalják a folyamatos digitalizálást, a termékinnovációt, és fokozott figyelmet fordítanak az ügyfelek kiszolgálására minden csatornán. Az MBO-ügylet megkötése határozottan bizonyítja a felek bizalmát az üzlet erősségében és jövedelmezőségében.

„Nagyon örülök ennek a lehetőségnek, mert az Office Depot Nordic fantasztikus vállalat. Az utóbbi években hosszú utat tettünk meg, de még mindig nagy a lehetősége az üzlet továbbfejlesztésének. Ez a változás táplálja azon törekvéseinket, hogy még sikeresebb szereplővé váljunk a svéd piacon, és ez az üzlet fontos mérföldkövet jelent mindannyiunk számára e cél elérésében. Nagyszerű csapatunk van amely biztosítja, hogy elérjük céljainkat. Munkatársaink a szakna legjobbjai, és mi, mint vezetői csapat, készen állunk a kihívásra. Nagyon örülök, hogy részese lehetek az Office Depot Nordics jövőjének - mondja Frank Egholm ”.

kkvdirect banner1