A innovatív munkahelyi megoldások gyártója, a Fellowes bejelentette James Hargreaves kinevezését az európai üzemeltetési igazgató posztjára, amely 2020. január 13-án lépett hatályba.

James nagy tapasztalattal rendelkezik mind a műveletek, mind a pénzügy terén, mivel az elmúlt 13 évben a DHL-nél dolgozott. Legutóbbi szerepe a DHL EMEA Szolgáltatási Logisztikai Divíziójának belgiumi székhelyű igazgatója és igazgatósági tagja volt. A Fellowes-ben betöltött új szerepében a vállalkozások ellátási láncáért, disztribúciójáért, minőségéért és az értékesítés utáni kiszolgálásért felelős csapatokért lesz felelős. James csatlakozott a vállalatok Európai Vezetési Csapatához is, és kulcsszerepet fog játszani a Fellowes Europe folyamatos növekedésében és jövőbeni sikerében.

„Örülünk, hogy James a fedélzeten van. A nagy globális logisztikai vállalatnál végzett tapasztalatai és felbecsülhetetlen értékűek lesznek, mivel arra törekszünk, hogy továbbra is Európában fejlesszük és bővítsük üzleti tevékenységünket, miközben az ügyfeleknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtjuk egész Európában ”- mondta Michel Van Beek, a Fellowes Európai elnöke .

A kinevezéskor James hozzátette: "Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok egy ilyen fantasztikus üzlethez és márkához, és szenvedélyes embereinek támogatásával izgatottan örülök annak, hogy részt vehetek jövőjének alakításában."

kkvdirect banner1