A Paperworld bejelentette, hogy a "jövői irodája" terület kulcsszava a digitális átalakulás lesz.

Az irodai munka teljesen új formái már kialakultak a hálózatépítés, az interakció és az automatizálás révén, mint például a távoli munka vagy az együttműködő terek. Hogyan alakul ez a jövőben, és mit jelent ez a papír, irodaszerek és irodaszerek világában? Ezekre és más kérdésekre a "jövői iroda" szakértői válaszolnak a januári PW-n.

A 3.0-es csarnok C51-es standjánál a hangsúly elsősorban a digitális eszközökre, de sokkal inkább a holisztikus megközelítésekre koncentrál: "Az innováció területén bemutatjuk, hogyan lehet a hagyományos eszközöket kombinálni a digitális elemekkel a kihívások intelligens megoldása érdekében. előadások sorozatát, termékbemutatókat és a bevált gyakorlati példák segítségével az irodai világ jövőjét a frankfurti fizikai színpadra szállítjuk "- mondja Michael Reichhold, a Paperworld igazgatója.

Az előadások változatos programja mellett számos kiállító bemutatja termékfejlesztéseit és ötleteit a "Smart Solutions" területén - többek között Byok, Legamaster, Novus-Dahle és Wilkhahn.

kkvdirect banner1