Document Capture Pro Server a legújabb Epson szkennerekhez
Epson dokumentumkezelő rendszer az egyszerű és hatékony dokumentumkezelésért

Új szoftvercsomagjának, a Document Capture Pro Servernek a bevezetésével az Epson tovább bővíti a dokumentumkezelő rendszereknél használt dokumentumbeolvasó megoldások sorát. A szoftvercsomag az Epson weboldaláról ingyenesen letölthető, és a szerverrel rendelkező vállalati ügyfelek számára a legjobb megoldást biztosítja a papíralapú dokumentumok digitalizálásához és az elektronikus munkafolyamatba való beillesztéséhez.
A kompatibilis Epson szkennerekkel a Document Capture Pro Server könnyen integrálható a leggyakrabban alkalmazott dokumentumkezelő rendszerekbe és felhőalapú tárolóeszközökbe, egyszerűbbé téve a vállalkozások számára a papíralapú dokumentumok digitalizálását.

A Document Capture Pro a Windows Server 2003-as/2008-as verzióján alapul, így ideális a szerverrel rendelkező kis- és középvállalkozások számára, valamint olyan nagyvállalatok, mint kormányhivatalok és bankok, független szoftverértékesítők és viszonteladók számára, akik központosított, szerveralapú szkennelési megoldást keresnek. A rendszert nem szükséges számítógépenként telepíteni, csupán egyszeri telepítést igényel a vállalat szerverén, a webböngésző alapú eszközkezelés pedig megkönnyíti az adminisztrátorok munkáját.

Patrick Perrot az Epson Europe vezető termékmenedzsere szerint: „A kompatibilis Epson szkennerek zökkenőmentesen beilleszthetők a vállalkozások munkafolyamataiba az új szoftvert használó dokumentumkezelő rendszereken keresztül. A szoftver több Push-Scan funkciót is kínál, beleértve a felhőbe, FTP-re, e-mailbe vagy SharePointba történő szkennelést, valamint több dokumentumbeolvasási funkciót, például a vonalkód-felismerést és a zónák szerinti OCR-A/B-támogatást. Ez teszi a Document Capture Pro Servert ideális szerveralapú munkafolyamatkezelő rendszerré az Epson dokumentumszkennerek számára."

Az Epson Document Capture Pro Server szoftver július 1-jétől a következő weboldalról ingyenesen letölthető: www.epson.eu/documentcapturepro

Főbb jellemzők:
Ingyenesen letölthető az Epson weboldaláról: www.epson.eu/documentcapturepro
Zökkenőmentesen integrálható a legtöbb dokumentumkezelő rendszerbe és felhőalapú szolgáltatásba
A szerverről elérhető, nincs szükség a számítógépeken való egyenkénti telepítésre
Egyszerűen hozzáférhető a kompatibilis szkennerek vezérlőpanelén keresztül
Érzékeli az üres lapot
Minden általánosan használt fájlformátumot támogat: BMP, JPEG, TIFF, PDF, PDF/A
Több Push-Scan opció, a következőket is beleértve: e-mail, mappa, internet, FTP, SharePoint, Google Docs
Köteg elkülönítése
Vonalkódfelismerés
Zónák szerinti OCR-A és OCR-B támogatás
Hatékony képkezelői funkciók, mint pl. automatikus méretezés, forgatás és dőléskorrekció
Partnerek számára önfejlesztő készlet
Az MS Windows Server 2003/2003R2/2008/2008R2 verzióival használható