acculine banner vert 840x150

A COLOP újabb fontos bővítési lépést tett a belga-holland cég RoyalPosthumus "Arts & Crafts" divíziójának közelmúltbeli megszerzésével.

A Welsben, Ausztriában székhellyel rendelkező COLOP a világ egyik vezető gyártója a modern jelölőeszközöknek, és több mint 120 országba szállít termékeket. Az akvizíció a bélyegző termékek belépését jelzi. a divatos kreatív, ajándék- és hobbiágazatba.

Az újonnan alakult vállalat, a COLOP Arts & Crafts - amely a legújabb tagja a jelenleg több mint 15 leányvállalatot számláló COLOP csoportnak  - egy új, nemzetközi üzleti területet nyít meg, amely közvetlenül a modern végfelhasználóknak és a kiskereskedelmi láncoknak szól. A klasszikus és digitális bélyegzőszegmensen kívül ez a terület egy újabb üzleti terület, ahol a COLOP működik.

"A bélyegzőtermékek kreatív területe hatalmas potenciállal rendelkezik. Erősen bővítjük ezt a területet a termék innovációival világszerte" - mondja Ernst Faber, a COLOP vezérigazgatója.

A kreatív ágazat nagy népszerűségnek örvend számos országban. Ausztriában is növekszik az érdeklődés az ajándék- és kézműves cikkek iránt. Akár a születésnapokra, karácsonyra, esküvőkre vagy más ünnepekre vonatkozó meghívók, akár emlékeztetők létrehozása, valamint az ajándékok tervezése mentén a vonzó, kiváló minőségű bélyegzőtermékek nagy népszerűségnek örvendenek. A COLOP nemzetközi forgalmazási hálózatával és a termékfejlesztés terén szerzett know-how-jával célul tűzte ki, hogy a Művészeti és Iparművészeti szektorban világszerte megjelenjen.

kkvdirect banner1