acculine banner vert 840x150

A Remanexpo termékkör több mint tíz éve a Paperworld szerves és fontos része. A következő rendezvényre (2021. január 30. - február 2.) a 6.1-es csarnokban a termékskálát átalakítják : A Reuse, Distribution és Print Plus három kulcsfontosságú ágazatára összpontosítva a vásár a piac teljes spektrumát bemutathatja a legszélesebb közvetlen és közvetett piac számára.

A 6.1-es csarnokban található Remanexpo termékterület több mint tíz éve a Paperworld szerves része. A 2021-es és az azt követő események formátumát a legfontosabb ipari szereplőkkel konzultálva most frissítik, hogy tükrözzék a jelenlegi tendenciákat. Az elmúlt évtizedben a termékterület az OEM és a felújított termékek piacává nőtte ki magát. Ugyanakkor az irodai nyomtatás továbbra is 10 milliárd eurós iparág, ám a nyomtatási technológia gyors bevezetésének és a nagy növekedésnek a napjai már mögöttünk vannak. A jövő mindazonáltal még mindig tele van csodálatos lehetőségekkel.

Ez az oka annak, hogy a Remanexpo területén a csarnokkoncepciót és termékcsoportok kombinációját adaptálják a Paperworld 2021-hez. "Folyamatos változásokat figyelhetünk meg a piacon, amelyeket most szeretnénk beilleszteni az új koncepcióba. Mindenben a közönségre koncentrálunk, nem akarjuk, éreztetni akarjuk, hogy a lehetséges látogatók semmiképpen sem hagyhatják ki ezt az eseményt. Azt akarjuk, hogy jöjjenek és tanuljanak, összekapcsolódjanak, tájékozódjanak és inspirálódjanak ”- mondja Michael Reichhold, a Paperworld igazgatója.

 

Remanexpo három különálló szektorral
A zóna koncepció a változó piac új megközelítése. Olyan piac, ahol az újrafelhasználás, forgalmazás és az új termékek, technológiák és szolgáltatások versenyeznek a piac működésében.
Minden zóna egyedi identitással rendelkezik, és lehetővé teszi a kiállítók számára, hogy üzleti tevékenységüket, termékeiket és szolgáltatásaikat a megfelelő zónában pozicionálják.
A látogatók számára a zónák lehetővé teszik számukra, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki a show-időikből, és hatékonyabban navigálhassanak a teremben, hogy megtalálják a keresett termékeket és szolgáltatásokat.

 

A három zóna a Remanexpo területén:

1. Reuse Zone : felújított nyomtatótermékekkel, szolgáltatásokkal és dedikált kellékekkel. A fő tevékenység a nyomtató anyagának újrafeldolgozása. Az újragyártók versenynyomás alatt vannak, és egyrészt az OEM-ek, másrészt az új, nem OEM-gyártók egyértelműen kihívást jelentenek ezekre.

2. Distributor zone : disztribútorokkal, teljes körű szolgáltatókkal, alkatrészszállítókkal, OEM és utólagos forgalmazókkal (Data Direct), valamint a teljes termékválasztékkal és szolgáltatóval rendelkező vállalatokkal. A forgalmazói szektor alkatrészeket és alkatrészeket szállít az újragyártók és az új, nem OEM gyártók számára.

3. Print Plus Zone : bármely termék vagy szolgáltatás, amely nem tartozik az újrahasználat vagy a forgalmazó kategóriájába. Ez magában foglalhatja a nyomtatószoftvert, a 3D nyomtatást, az új technológiákat és termékeket, stb. A kiállítók új, felbukkanó és mainstream gyártókból állnak, akik az újrafelhasználás vagy a forgalmazási zónán kívül helyezkednek el.

 

Az Újrahasznosító Élő szemináriumok és díjak

Az eseményt ismét a The Recycler Live Seminars kíséri a 6.1. Teremben. A négynapos kongresszus látogatói változatos bemutató sorozatot élveznek a felújított nyomtató fogyóeszközök és a nyomtatott alkatrészek területén a legújabb fejleményekről. A kongresszus ingyenes, a beszélgetések angolul zajlanak. A neves Újrahasznosító Díjakat a kiválasztott iparági képviselőknek is átadják a kongresszus területén. Az "Újrahasznosító" szaknapló a legjobb gyártókat és beszállítókat keresi a felújított nyomtatótartozékok termékkörében. Az "Újrahasznosító díjat" az alábbi öt kategóriában adják ki: Az Év Újrahasznosítója, Az Év Szállítója, Az Év Innovációja, Az Év Ügyfélszolgálata és az Év Növekvő Csillaga kategóriában. 2021-ben új fenntarthatósági kategóriát kell hozzáadni. Ez értékes kiegészítés és aláhúzza a Paperworld jövőre összpontosító fenntarthatósági hangsúlyt.

kkvdirect banner1