acculine banner vert 840x150

A Covid-19 vírus növekvő helyzetére reagálva a Paperworld Közel-Kelet szervezői a közelmúltban kapcsolatba léptek az összes kiállítóval, hogy megértsék, kívánnak-e megjelenni a Paperworld és az Ajándékok és életmód Közel-Kelet kiállításán a jövő héten a dubai Kereskedelmi Központ kiállító területén.

A válasz gyors és határozott volt. A kiállítók túlnyomó többsége a kiállítás elhalasztását javasolta 2021 márciusáig. Ezt alaposan áttekintve úgy döntöttünk, hogy tiszteletben tartjuk ezeket a kívánságokat, és ma bejelentettük, hogy a Paperworld Közel-Kelet kiállítást 2021. március 2–4-re halasztjuk.

A Messe Frankfurt Közel-Kelet szervezői a tényt így kommentáltak: Ez egy rövid távú helyzet, amely azonnali fellépést igényelt, és ez nem egy olyan döntés, amelyet könnyedén meghoztunk. Március 8.-án az Egyesült Arab Emírségek Oktatási Minisztériuma bejelentette, hogy bezárja az összes iskolát a következő négy hétre a „megelőző és elővigyázatossági intézkedések .. részeként a COVID-19 vírus terjedésének csökkentése érdekében.” Ezekkel a hírekkel és a világos érzelmekkel együtt. a kiállítás szervezőkjeént úgy gondoljuk, hogy ebben az időpontban ez a leghelyesebb amit megtehetünk.

A Messe Frankfurt Közel-Kelet elsődleges prioritása a kiállítók és a látogatók egészsége és jóléte. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a show és a piac iránt. Bízunk benne, hogy együtt tudunk dolgozni egy nagyszerű kiállítást hozhatunk létre a jövő évben.

kkvdirect banner1