e-Sy Magyarország Kommunikációs Kft

 

Kereskedelmi kiadványok 

Tartalom management, kommunikációs tartalom-készítés

Online támogatás

Site építés                         

Fotózás

Video készítés

 

Kereskedelmi kiadványok

Kereskedelmi kiadványaink az irodai fejlesztés, fenntartás és vezetés területén jelennek meg, Célunk az irodai kellékek és eszközök, illetve az irodai vezetés és management témakörében megfelelő minőségű információval és adattal ellátni mindazokat, akik a különböző vállalatok irodáinak működtetésével foglalkoznak.

Saját, kéthavonta megjelenő print-magazinunk az IT&OFFICE, amely az irodai IT-vel, berendezésekkel, eszközökkel, kellékekkel illetve cég- és iroda vezetéssel foglalkozó szakmai magazin.

Lapunkban beszerzési tippeket adunk, költség-csökkentő megoldásokat mutatunk be, oktató anyagokat adunk az aktuális on-line rendszerek használatához ( AdWords, közösségi - média, stb )

 

Tartalom management, kommunikációs tartalom-készítés

Szak-újságíróink segítségével folyamatosan látjuk el nyomtatott és on-line fellületek szakmai tartalmainak készítését, menedzselését fotó- illetve video megjelenésekkel együtt. Szakíróink minden területen képesek megfelelő minőségű és mennyiségű szakmai anyagot készíteni. Kiemelt témaköreink : informatika, turisztika-idegenforgalom, lakberendezés-lakáskultúra.

Vállaljuk on-line és nyomtatott tartalmak szolgáltatásást, vállalatok és intézmények web-oldlalainak, hírleveleinek, szakmai kiadványainak, bemutató anyagainak tartalmi ellátását, blog és web-szerkesztést, web- és nyomdai előkészítést, kivitelezést.

 

Online támogatás

Az Ön kadványaihoz on-line támogatást is nyújtunk : a megjelenő hirdetések, információs anyagok számára "landing-page-t" készítünk amelynek segítségével az olvasók-vásárlók további információkhoz juthatnak, illetve közvetlenül az eladókkal léphetnek kapcsolatba. A támogatás lehet címgyújtés, adat-szűrés, információ-szűrés, stb. Készítünk kifejezetten mobil-készülékekre optimalizált applikációkat is

 

Site - építés

Professzionális web-oldalak készítését vállaljuk, pc illetve mobil-optimalizált formában egyaránt.

'Landing-pages', mobil alkalmazások, adatbázis-építés

 

Fotózás

Print és on-line megejelnés- hez is vállaljuk a szükséges fotók elkészítését. Külső és belső állóképek elkészítésé- hez professzionális berend- ezés és szakember is rendelkezésre áll.

Vállalunk tárgyfotózást, katalógus-fotózást akár kreatív környezetbe helyezve is.

 

Video - készítés

Marketing - kampányokhoz és on-line felületekhez szükséges video-felvételek elkészítését, vágását, szinkronizálását illetve a megfelelő elektronikus formátumba való átírását vállaljuk.

 

 

 

 

kiev banne fugg

kkvdirect banner1